Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij de ontwikkeling van u zelf en uw paard? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik geef mijn lessen met veel enthousiasme en probeer het beste uit iedere combinatie te halen met een logische opbouw van de training/opleiding zodat het voor ruiter en paard goed te volgen is en er genoeg tijd is om op een juiste manier te ontwikkelen.

In mijn lessen gaan we niet alleen diep in over de fysieke ontwikkeling van het paard en de ontwikkeling van de ruiter maar er wordt ook ingegaan op de psyche van het paard. Ik ben van mening dat je alleen tot een optimale prestatie kan komen als je je verdiept in het wezen paard. Hoe kan ik mijn paard vertellen wat ik met mijn hulpen bedoel? Hoe kan ik hem daarop de gevraagde reactie laten geven? Kortom, hoe kan ik mijn paard wat leren. Maar ook, waarom vertoond het paard bepaald gedrag en hoe moet ik daarmee omgaan. Wat probeert hij duidelijk te maken. Kennis van deze 3 aspecten, fysieke ontwikkeling paard, ontwikkeling ruiter en psyche paard, staan nauw met elkaar in verbinding en heb nodig  om een mezelf en mijn paard optimaal op te leiden.

Ik kan de lessen op locatie of bij mij aan huis geven. De lessen op locatie dienen wel in de regio vallen. Bent u toch enthousiast geworden maar niet zit u niet in mijn regio, dan is het wellicht een idee om een clinic dag met mij te organiseren.

Ik geef over het algemeen het meeste halve uren les maar het is ook een mogelijkheid om 3 kwartier of een uur in te plannen.

Iedere ruiter ( recreatie, wedstrijd, alle niveau’s, alle disciplines) die zichzelf en zijn paard optimaal wil ontwikkelen zijn welkom.

Wedstrijd coaching

Bent u nou wedstrijd ruiter en wilt u meer uit uw wedstrijd halen of heeft u problemen tijdens de wedstrijd? Dan wordt hier ook uitgebreid op ingegaan tijdens de les. Er wordt niet alleen gekeken naar hoe je rijtechnisch een goede proef kan neerzetten maar er wordt gekeken naar hoe je het beste met wedstrijdspanning kan omgaan. Dit kan voor iedere ruiter en combinatie anders zijn dus er wordt echt gezocht naar een persoonlijke oplossing.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial