Naast het lesgeven ben ik ook druk met het opleiden en trainen van paarden. U kunt bij mij terecht van  jonge paarden die doorgereden of klaargemaakt en uitgebracht moeten worden in de jonge paarden competities tot het bijscholen, corrigeren en opleiden van ervaren dressuurpaarden. Heeft u een probleem met uw paard, rijtechnisch of problemen die al op de grond beginnen, waar u zelf niet uit komt, dan kan ik wellicht ook iets voor u betekenen. Mocht u voor een kortere periode(vakantie, ziekte, zwangerschap) een onderkomen voor uw paard zoeken, dan bent u ook van harte welkom.
Loopt u zelf tegen problemen aan wat net niet lukt om het zelf op te lossen, dan kunt u uw paard wekelijks bv. 1 of 2 x per week laten trainen. Om net dat stapje verder te komen of om het paard fijn bij te houden en de ontwikkeling van u en uw paard zo optimaal mogelijk te krijgen.

De training wordt afgestemd op het individu. Er wordt goed naar het paard gekeken wat deze fysiek en mentaal nodig heeft. Vanuit daar worden de trainingen opgebouwd.

Komt uw paard bij mij op stal dan krijgt hij/zij een ruime box, goed en voldoende (ruw)voer en dagelijks een aantal uren weidegang of in de paddock. Verder zal er veel overleg zijn over de ontwikkelingen van het paard met de eigenaar. Mocht er een probleem naar boven komen wat niet rijtechnisch kan worden verholpen dat zal ik daar altijd eerlijk in zijn. Niet altijd leuk, wel noodzakelijk.

*geen zadelmak maken en voorwaarde dat de paarden klinisch gezond zijn.

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial